Kendinizi farklı bir deneyime bırakın, samimi bir iletişim, arkası kesilmeyen içecek servisi, markanıza değer katacak sıra dışı fikirler ve esnek çalışanlarla butik bir ajansla çalışmak sizin için sandığınızdan çok daha verimli olabilir.

Dijital pazarlama çalışmalarınız için nasıl bir yol izleyeceğinize karar vermeden önce aşağıdaki önerilerimizi dikkatlice okuyun deriz.

Unutmadan söyleyelim! Butik bir ajans sizi hedeflerinize ekonomik ve kestirme yoldan ulaştırır ve gideceğiniz yere kadar elinizi bırakmaz.

1. Yaptığınız tercih sizi mutlu eder

Butik bir ajansı tercih ederseniz, sizinle ve markanızla ilgilenen kişi aynı zamanda projenizi hazırlayan ekip olacaktır. Her aradığınızda ulaşabilecek ve konuya hakim oldukları için sorununuza o anda çözüm bulabileceksiniz.

2. Herkesin işi acil, deneyim önemli!

Butik ajanslar çalışanlarını işe başlama konumlarına göre değil, sahip oldukları yeteneklere ve kendilerini geliştirmek istedikleri alana göre kullanırlar. Bu durum çalışanların rahat çalışmasına ve hızlı aksiyon almasına katkı sağlar. Facebook sayfanızda acil bir paylaşım yapmanız gerekiyorsa ajansınız bunu sizin için hızlıca yapabilir.

3. Büyük fikirler

Butik ajans dediğin cesurdur, girişimci ruhludur. Tüm çalışanlar, şirket sahibi de dahil tüm projelerde birliktedir ve birbirini besler. Herkes fikrini rahatça söyler, şeffaflık ajans kültürüdür. Sonuca kısa sürede ulaşılır, bürokrasiye takılınmaz. Butik ajansların bakış açısı geniş, fikirleri büyüktür, çünkü çalışanlarını büyük fikirlerle motive ederler.

4. Proje süresince markanızın kimliğine bürünür

Butik ajansların çalışma yapısına ve işleyişine adapte olmak her zaman daha kolaydır. Ajans genellikle markanıza özel ve sizden başka müşterisi yokmuş gibi davranır. Markanızı tanır ve size özel seçenekler sunar adeta markanızın kimliğine bürünür.

5. Hedef belirlenir ve ekip ruhu harekete geçer

Butik bir ajansta patron ve çalışan şeklinde sivri bir hiyerarşi yoktur, işi başarıyla sonlandırmayı hedefleyen bir ekip vardır. Çalışanlar arasında her seviyedeki beceri ve bilgi paylaşımı değerlendirilir, deneyimli çalışanlar genç kişilere rehberlik eder ve dolayısıyla samimiyet önemlidir. Butik ajanslarda sizin işinizle ilgilenen kişilerle doğrudan iletişim kurabildiğiniz için çalışma süreci daha rahat olur.

6. Ucuz değil; ekonomik!

Butik ajanslarla çalışarak dijital pazarlamaya ayırdığınız bütçeyi daha uzun sürede kullanmanız mümkündür. Butik ajanslar düşük maliyetlerle çalışır, şirket içi harcamaları minimum düzeyde tutarlar. Bu nedenle projenize en uygun teklifi verebilirler.