Yaz geldi. Havalar ısındı, sahiller, havuz başları cıvıl cıvıl. E haliyle selfieler de şenlendi. Instagram “en güzel tatil fotoğrafı benim” diyenlerle dolup taşadursun bizler de sizin için en güzel ve en popüler fotoğraf düzenleme uygulamasını listeledik. İndirin, deneyin, tatil fotoğraflarınıza renklilik getirin.

  1. Pixlr

Pixlr, hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilen, kullanımı oldukça kolay bir fotoğraf düzenleme yazılımı. Hızlı ve fonksiyonel bir ara yüze sahip olması ise onu tercih sebebi yapan bir diğer artısı. Çok sayıdaki efekti, basit kullanımı ve profesyonele yakın fotoğraf düzenleme imkanı sunması özellikleriyle de rakip yazılımlara fark atacak güçte.

  1. Snapseed

Google tarafından geliştirilen ve tamamen profesyonel olan Snapseed’i telefonunuza indirmenizle sadece fotoğraf düzenleme imkanı bulmuş olmuyor, aynı zamanda fotoğraflarınızı baştan yaratabiliyorsunuz.

Rahat bir layer sistemine ve kullanım kolaylığı sunan bir ara yüze sahip olan uygulamanın en güzel yanı ile menüden ayar seçmek yerine parmağınızı aşağı yukarı oynatarak fotoğraflarınızı düzenleme olanağı tanıması.

  1. Adobe Photoshop Lightroom

Adobe’un fotoğraf düzenleme uygulamalarının dünya genelinde profesyoneller tarafından tercih edildiğini biliyoruz. Lightroom’u Android veya iOS cihazınıza yüklediğinizde, profesyonel kalitede fotoğraflarınızı düzenleyebiliyor, profesyonel seviyede istediğiniz görselliği elde edebiliyorsunuz.

  1. Filterstorm Neue

Şimdilik yalnızca iOS cihazlarda kullanılabilen Filterstorm Neue’i indirdiğinizde, sizlere sunulan maskeleme ve filtreleme alternatifleriyle birlikte fotoğraflarınızı baştan aşağı düzenleyebilirsiniz. Benzersiz ızgara arayüzü ile fotoğraflarınızı nasıl düzenlemeniz gerektiği konusunda ilham veren Filterstorm Neue kolay kullanımı sayesinde de düzenleme olasılıklarını hızlıca keşfetmenizi sağlar.

  1. Enlight

Enlight, fotoğraflarınızı düzenlemek için geliştirilmiş güçlü bir iOS uygulamasıdır. Temel poz ayarlamalarından yaratıcı başyapıtlara kadar Enlight, çok çeşitli düzenleme araçlarını tek bir uygulamada birleştirir. Enlight’ı iOS cihazınıza taktirde, sunulan tonlamalar ve birbirinden çeşitli filtreler ile profesyoneller gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Bizler henüz ekip olarak tatile çıkamamış olsak da, tatile çıkan takipçilerimizi hiç kıskanmıyor; yazımızı “iyi tatiller bol selfieler” diyerek sonlandırıyoruz.